loading...

Power Rangers 2017 Online Subtitrat • Player Openload

  Player Netu

  Power Ranger 2017 Online Subtitrat

  Filmul Power Rangers 2017 Online Subtitrat se deschide în tehnologia Cenozoic de pe această planetă. Un război de prim rang tocmai a luat loc. Rangerul galben se târăște în siguranță și deformează înainte de a muri. Rangerul violet, Zordon (Bryan Cranston), este singurul supravietuitor al echipei sale. Rangerul verde, Rita Repulsa (Elizabeth Banks), caută Crystal-ul Zeo pentru a avea stăpânire asupra sectorului. Rita îi dă lui Zordon pericolul de a se înscrie în ea, dar refuză. O explozie uriașă se stinge, trimițând-o pe Rita în mare împreună cu moneda electrică.

  Power Rangers 2017 Online Subtitrat – Merita urmarit?

  Este modern într-o mică metropolă numită Angel Grove. Marele nume de fotbalist Jason Scott (Dacre prima viscount montgomery de alamein) și amicul său ascund o vacă în vestiarul unei alte colegii ca o glumă. Poliția ajunge apoi la scenă, forțând oamenii să scape. Jason se îndepărtează din greșeală și în cele din urmă se termină cu o coincidență destul de groaznică de mașină, pe măsură ce mașina se răstoarnă.

  Câteva săptămâni mai târziu, Jason este obligat să aștepte orele de detenție de la sfârșit de săptămână pentru restul anului școlar și trebuie, de asemenea, să se afle sub arest la domiciliu. Tatăl său Sam (David Denman) este nemulțumit de modul în care Jason și-a aruncat perspectivele și că trebuie să-și petreacă timpul cu alți degenerați. În timp ce ajunge acolo, îl vede pe Billy Cranston (RJ Cyler), organizându-și creionul folosind culoarea. Un bully (Wesley MacInnes) vine peste și începe să se amestece cu Billy, prin ruperea unuia dintre creioane și de a-i numi un ciudat. Jason intră și îl apără pe Billy. Intimidatorul încearcă să se răzgândească la Jason, dar devine mai dur decât să fie informat să nu-i mai tulbure pe nici unul din ei.

  Kimberly Hart (Naomi Scott) părăsește camera înainte de a începe consultarea. Merge în camera femeilor în care se întâlnește cu vechii ei prieteni, Amanda (Sarah gri) și Harper (Morgan Taylor Campbell). Ei s-au hotarat sa o loveasca pe Kimberly de pe echipa de majorete si sa iasa complet in viata lor. Harper îi tăie pe Kimberly dintr-o fotografie a acestora înainte de plecare. Kimberly ia foarfecele și începe să se descurce să-și taie propriul păr.

  Multumim ca ati ales acest site pentru vizionarea filmului Power Rangers 2017 Online Subtitrat.

  loading...
  O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
  Se încarcă...

  Lasă un răspuns