loading...

A Cure for Wellness Online Subtitrat • O terapie pentru viata

  Player Openload cu Subtitrare in Romana

  Player Netu cu Subtitrare in Romana

  A Cure for Wellness Online Subtitrat

  Din regizorul vizionar, Gore Verbinski, „The Life Therapy” filmul A Cure for Wellness Online Subtitrat este un thriller psihologic înfricoșător care te lovește.

  Dane DeHaan este Lockhart, un broker de pe Wall Street, care este trimis de firma sa la un spa medical de la distanță din Alpi. Lockhart are misiunea să aducă înapoi președintelui companiei, Pembroke (Harry Groener), un pacient care a spus angajaților săi că nu are intenția să se întoarcă la New York.

  Lockhart ajunge la un sanatoriu liniștit unde pacienții trebuie să primească un leac miraculos. De fapt, se pare că starea lor se înrăutățește. În timp ce studiază secretele întunecate și șocante din spatele spa-ului, el cunoaște minunata Hannah (Mia Goth), care este și răbdătoare acolo. De asemenea, ea cunoaște o altă pacientă, excentrică doamna Watkins, interpretată de Celia Imrie, care a făcut o lucrare de detectiv pe cont propriu.

  La scurt timp după aceea, Lockhart este diagnosticat cu aceeași afecțiune ca și alți pacienți de către directorul instituției, amenințând Dr. Volmer (Jason Isaacs) și se află în capcană în retragerea alpină. Lockhart începe să piardă legătura cu realitatea și trebuie să sufere chinuri inimaginabile în timpul „tratamentului” propriu.

  În 2002, tradiția clasică a lui Verbinski, Warning, directorul câștigător al Oscarului, aduce stilul și viziunea sa inimaginabilă pentru A Life Therapy. Uimitor de vizuale și atmosferice, filmul este convingător și provocator, explorând adevăratul sens al bunăstării și capcanele avariei și puterii, în timp ce întrebați ce înseamnă împlinirea adevărată.

  Vizionati filmul: A Cure for Wellness Online Subtitrat Gratis.

  loading...
  O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
  Se încarcă...
  1 comment
   Răspunde
  1. Alex / octombrie 8, 2017

   O aiureala. Nu va pierdeti timpul!

  Lasă un răspuns